John Opstal, Opstal Transporten

"Nog maar weinig last gehad van Franse blokkade-acties"

Tholen - "We hebben tot nu toe nog maar weinig last gehad van de Franse blokkade-acties", vertelt John Opstal van Gebroeders Opstal Transporten. "Gisteren zijn we niet vertrokken naar Frankrijk. De vrachtwagen die zondagavond naar Frankrijk is vertrokken, heeft enkel gisterenmiddag op de terugrit vastgestaan net voor de Frans/Belgische grens, maar die heeft gelukkig niet meer dan een uur vertraging opgelopen."

Een groothandelaar uit Perignan laat weten dat de situatie in Frankrijk heel ingewikkeld is. “We hebben nu al drie dagen te kampen met blokkades. Hierdoor is het zowel lastig om producten te ontvangen als om ze te verzenden, en het risico dat producten in de koelruimtes gaan rotten wordt steeds groter. Naar ons idee heeft de regering geen idee van de economische catastrofe die deze beweging met zich mee kan brengen.”

Volgens brancheorganisatie TLV hebben vrachtwagenchauffeurs van Nederlandse transportbedrijven tot nu toe ook weinig problemen ondervonden van snelwegblokkades van de zogeheten 'gilets jaunes' (gele hesjes) in Frankrijk. Veel wegvervoerders waren volgens de brancheorganisatie al op de hoogte van de acties. Klik hier voor het hele artikel. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.