Wuppertaler groothandel biedt jaarrond bessen

Stijgend aanbod blauwe bessen zorgt voor lastige tijden

Tijdens de wintermaanden overspoelen bessen met een exotische herkomst traditiegetrouw de West-Europese markt. Via de Wuppertaler groothandelsmarkt vinden Peruaanse blauwe bessen hun weg naar regionale retailers. Tegelijkertijd komen, volgens Cevat Cavusoglu van Fresh & Cash, Iberische frambozen en bramen en kasaardbeien uit Nederland ook in grote hoeveelheden bij de groothandel aan.

Goedkope blauwe bessen, lucratieve kasaardbeien en Peruaanse blauwe bessen van Camposol worden momenteel voor relatief lage prijzen (€ 0,50 per bakje) verhandeld. Cavusoglu koopt z'n blauwe bessen voornamelijk via groothandelspartners in Venlo en Rotterdam.

De Wuppertaler groothandel is gespecialiseerd in het verhandelen van zachtfruit en biedt een divers assortiment aan. "Nederlandse kasaardbeien van het Elsanta ras verkopen snel en tegen interessante prijzen. We zien ook een grote vraag naar Iberische frambozen. Bramen blijven, vooral in de winter, wat achter. De vraag ernaar is nu relatief laag."

Blauwe bessen van Camposol uit Peru

Bessen specialiteiten
Op het gebied van zachtfruit is er de laatste jaren nogal wat gebeurd. Fruit als veenbessen, cranberries en kiwibessen zijn altijd op de markt, maar wel voor korte periodes. "Kiwibessen zijn steeds beter verkrijgbaar en we bieden ze regelmatig aan, b.v. uit België. Vorige week hadden we ze nog uit Portugal."

Groothandel Wuppertal
Fresh & Cash is een groothandel uit het gebied van de Wuppertaler groothandelsmarkt. Vers fruit, sappen en fruitsalades worden voornamelijk aan speciaalwinkels en doorverkopers in het Rijn-Ruhr gebied afgezet. Klanten worden ook voorzien van exotisch fruit.

Voor meer informatie:
Fresh & Cash GmbH
GF: Cevat Cavusoglu
Benraterstr 31, Wuppertal
Tel +49 174 3929313
info@freshandcash.de 
https://www.facebook.com/cavber/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.