De Èchte Groenteman ondernemers delen 3 best verkopende maaltijden

Nog nooit was de groei in verkochte maaltijden zo groot als de afgelopen jaren. Een belangrijk thema om aandacht aan te besteden en ervaringen uit te wisselen. Tijdens de meest recente werkgroepactiviteit van De Èchte Groenteman presenteerden de aanwezige ondernemers ieder de 3 bestverkopende maaltijden. Daarnaast bracht elke ondernemer een speciale, zelfgemaakte maaltijd mee om te beoordelen en te inspireren. Tot slot stond het ambitieuze project om de lekkerste zuurkoolschotel en lekkerste ovenschotel ooit te ontwikkelen op het programma.

De werkgroepactiviteit werd ditmaal georganiseerd bij ondernemer Erik Berends in Haren. De werkgroepenactiviteiten van De Èchte Groenteman worden al 30 jaar lang georganiseerd. Momenteel vinden deze vier keer per jaar plaats, elke keer bij een andere ondernemer met een nieuw onderwerp.

“Door de jaren heen komt elke ondernemer aan bod. Zo bezoek je dus alle aangesloten ondernemers,” geeft De Èchte Groenteman ondernemer Simon Dragt uit Vollenhove aan. De onderwerpen lopen uiteen van innovaties op het gebied van maaltijden, bedrijfsbezoeken aan leveranciers tot aan meer praktische onderwerpen, zoals verzekeringen en de schoonmaak.

Meer dan alleen kennisdeling
Het doel van de werkgroepactiviteiten is om wat van elkaar te leren en elkaar te versterken. De Èchte Groenteman ondernemer Simon Dragt: “De werkgroepactiviteiten zijn een goed leerinstituut voor kennisdeling onderling. Er hangt altijd een goede sfeer, het draagt bij aan de onderlinge verstandhouding en zelfs vriendschap!” Hij voegt daaraan toe: “Ik ben ervan overtuigd dat wij zonder het 28 jaar lidmaatschap bij De Èchte Groenteman niet zo ver waren gekomen als we nu zijn, mede door de werkgroepactiviteiten.”

Stimulans om te blijven leren en innoveren
Door het lidmaatschap van De Èchte Groenteman blijven ondernemers gestimuleerd om te blijven leren en te innoveren. Continu worden de aangesloten ondernemers geïnformeerd over studieavonden in de branche. Elke maand is er wel de mogelijkheid om op pad te gaan om wat te leren. Zo blijven De Èchte Groenteman ondernemers op de hoogte en vooroplopen met nieuwe trends.

Succesvolle soepkommenactie
Op dit moment kunnen klanten van De Èchte Groenteman sparen voor soepkommen. Bij elke € 5,- krijgen klanten een stempel en bij 5 stempels ontvangt de klant een soepkom. Diverse ondernemers geven aan dat de soepkommen de deur uit vliegen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.