Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Marcel Schreinemachers: "Stijgende vraag, ook in winter"

Egyptische aardbeienaanvoer barst vroeg los bij Frankort & Koning

Tholen - Donderdag zijn de eerste Egyptische aardbeien bij Frankort & Koning gearriveerd. "We hebben ideale groeiomstandigheden gehad op onze eigen productielocaties", vertelt Marcel Schreinemachers, die verantwoordelijk is voor de Egypte-import. "Hierdoor hadden we al in een redelijk vroeg stadium goedgekleurde en smakelijke aardbeien. We zijn dan ook wat vroeger dan normaal."



Frankort werkt met eigen mensen in Egypte, waardoor direct bij de bron aan de gewenste kwaliteitseisen kan worden voldaan. "Momenteel krijgen we twee keer per week aanvoer en vanaf week 48 wordt de aanvoer geïntensiveerd. Twee dagen na oogst hebben we de aardbeien hier binnen." Op dit moment worden alle aardbeien verpakt in 10x250 gram. De aardbeien worden verpakt in een platte schaal die zorgt voor een optimale presentatie. Volgens Marcel Schreinmachers is er een stijgende consumentenvraag naar aardbeien, ook in de winter.



Voor meer informatie
Leon van den Hombergh
Frankort & Koning
Venrayseweg 126
5928 RH Venlo
Tel: +31 (077) 389 72 72
Fax: +31 (077) 382 61 34
www.frankort.nl