Winnares ‘Power vriendjes’-campagne ontvangt EAT ME kinderfiets

Donderdag 15 november hebben mevrouw Van den Berg en haar nichtje de EAT ME kinderfiets bij AGF Van der Leeden in ontvangst genomen. Deze hoofdprijs is gekoppeld aan de ‘Power Vriendjes’- campagne, die Nature’s Pride in samenwerking met een groothandelsklanten speciaal voor groenten- en fruitspeciaalzaken heeft opgezet.

Deze campagne was gericht op ouders met (klein)kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Bij kinderen werd er op een speelse manier kennis bijgebracht over groenten- en fruitsoorten en getriggerd om de consumptie te verhogen van groenten en fruit. Bij aankoop van een deelnemend actieproduct ontvingen consumenten bovendien een kraskaartje met een unieke WIN-code, waarmee zij kans maakten op EAT ME kinderprijzen. De EAT ME kinderfiets was de hoofdprijs en werd donderdag door een hele blij winnares in ontvangst genomen.

Nature’s Pride werkt graag samen met haar groothandelsklanten en groenten- en fruitspeciaalzaken om de consumptie van unieke groenten- en fruitsoorten te verhogen en van groenten- en fruitspecialisten echte exoten experts te maken.

Voor meer informatie
Nature's Pride
Honderdland 611
2676 LV Maasdijk
info@naturespride.nl 
www.naturespride.eu  


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven