Colombiaanse exoten winnen terrein in Europa

Het aanbod van exotische producten breidt zich steeds verder uit op markten over de hele wereld. Daarom laat Colombia zijn export van exotisch fruit, zoals physalis, gulupa en passievrucht, toenemen.

Een van de bedrijven, die zich wijdt aan de export van exotisch fruit, is Isashii. De belangrijkste markten van dit bedrijf zijn Hong Kong, Canada, Brazilië, Singapore, de Verenigde Staten en Aruba. Momenteel probeert het bedrijf echter toegang te krijgen tot Europa, een markt waar men goed bekend is met exotische producten en waar dit fruit een hoge waardering kent.

Andrés Riaño, directeur van het bedrijf: "Isashii beschikt over vers en gedroogd fruit dat onder twee merken afgezet wordt: Isashii en Gaira, het ene voor verser fruit, en het andere met een wat chiquer merkimago, voor de fijnproeversmarkten".

Isashii beschikt niet over eigen teelt, maar faciliteert verpakkings- en afzetwerkzaamheden voor lokale telers. Het bedrijf is sinds 2 jaar actief in de export van exotisch fruit. Hoewel het dus een een jong bedrijf lijkt, hebben de partners van Isashii tussen de 10 en 17 jaar ervaring in de sector van exotisch fruit.

Op het moment zijn Colombiaanse telers alert vanwege klimatologische fenomenen die de teelt van hun fruit aan kunnen tasten. Op dit moment bevinden alle gewassen zich echter in goede staat.

Voor meer informatie: 
Andres Riaño F
Isashii S.A.S
Colombia
T: +57 318 5106024
E: gerencia@isashii.co  
www.isashii.co


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.