Henk Huver, Huver groente en fruit:

"Witlofdeksel, deksels goed!"

Tholen - Deksels goed, vindt Henk Huver uit Emmeloord hem, de witlofdeksel die hij onlangs kocht. Henk: "Echt een topproduct. Hiermee hebben we weer wat in huis waarmee we ons kunnen onderscheiden. Ik raad het iedereen aan." Het witlofdeksel past precies op een blauw krat waardoor de witlof is afgeschermd van het licht. Door de geïntegreerde klep kan een klant de witlof gemakkelijk uit de krat pakken. "Maar je moet het natuurlijk wel goed uitdragen richting klanten. Dat je op deze manier een verser en kwalitatief beter product kan leveren en geen plastic of extra verpakkingsmateriaal hoeft te gebruiken."

Het witlofdeksel is een praktisch hulpmiddel voor detaillisten, ontwikkeld door Postuma AGF. "Witlof is natuurlijk erg gevoelig voor licht. We merkten dat onze klanten het lastig vonden om witlof goed te houden in het schap en hebben daarom dit deksel laten maken", vertelt Lotte Huurenkamp van Postuma AGF. "We hebben deze onlangs geïntroduceerd en er al enthousiaste reacties op gekregen." Het witlofdeksel is in meerdere varianten beschikbaar voor kistjes die in de lengte of in de breedte staan uitgestald en passend op blauwe eps kistjes (90 cent) en zwarte eps kistjes.

Henk is gebruiker van het eerste uur en wijst nog op een extra voordeel. "Witlof wil je graag gekoeld bewaren maar onze koelingen zijn strak uitgelicht. In het kader van duurzaamheid hebben we onlangs alle lampen laten vervangen door LED licht maar daardoor verkleurde de witlof nog sneller. Door het witlofdeksel is het product nu gelukkig goed afgeschermd. Ik ga zelfs voor meer producten deksels laten maken. Nieuwe aardappelen en krieltjes zijn ook zeer lichtgevoelig”, besluit Henk die zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steekt. "Het is een geweldige oplossing, ik raad het iedereen aan."

Klik hier voor het filmpje van Henk Huver

Voor meer informatie:

Huver groente en fruit
Henk Huver
Zeeasterstraat 19A
8302 CA Emmeloord
T: 0527-613444
emmeloord@huver.info
www.huver.info  

Postuma AGF
Lotte Huurenkamp
Spoorstraat 47
8271 RG IJsselmuiden
Tel: 038-3370099
lotte.huurenkamp@postuma.nl
www.postuma.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven