Een deel van de verkoopopbrengst gaat naar een goed doel

November is Migo Happy month

Zoals elk jaar is november de 'Migo® Happy month'. Deze maand zal er daarom speciale aandacht worden besteed aan het schitterende werk van de Cliniclowns. Onder het motto 'Let'smile together' sponsort Migo® de Cliniclowns in Duitsland, België en Nederland. Net als vorig jaar gaat een deel van de inkomsten van de aangekochte Migo® peren naar de Cliniclowns. Samen met Migo® draagt u ertoe bij om bij zieke kinderen een onbetaalbare glimlach op hun gezichtje te toveren.

De Migo® peer is alweer ongeveer een maand op de markt en mag zich ook dit jaar weer verheugen op een zeer goede verkoop. Elk jaar verovert deze peer met zijn knapperige beet en zoete smaak meer en meer consumenten. De peer valt niet alleen op door zijn speciale sticker. Migo® overtuigt door zijn sappigheid en kan bovendien zonder morsen worden gegeten. Zo kunt u op elk moment van Migo® genieten, als snack in de trein of in de auto, tijdens het sporten of tijdens het werken. Probeer het uit en schenk je medemens een glimlach terwijl je van een Migo® geniet.

Migo® en Cliniclowns  
Ook dit jaar ondersteunt de Migo®-peer de Cliniclowns in Duitsland, België en Nederland met een bijdrage uit de verkoopopbrengst. Niet alleen de rode sticker op de Migo® peer doet aan de bekende clowns denken, maar staat voor een goede samenwerking tussen Migo® en de Cliniclowns. De Cliniclowns geven kleine patiënten in het kinderziekenhuis, ouderen die zorg nodig hebben, ernstig zieke mensen van alle leeftijden en mensen met een handicap precies wat hen een goed gevoel geeft: echte ontmoetingen en een glimlach.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.