Wilko van der Zwaard, Wilko Fruit:

"Goede oogst Berkane Clementines, met iets kleinere kalibers"

Tholen - Bij Wilko Fruit zijn vandaag de eerste Berkane-Clementines gearriveerd. "De temperatuur in Berkane is prima met temperaturen overdag rond de 20 graden en ’s nachts rond de 10 graden. Dit is goed voor de kleur en een hoog zoetgehalte, waardoor de clementines meteen goed in de mond van de consument komen", vertelt Wilko van der Zwaard. "De clementine hebben een zeer goede oogst dit jaar, met iets kleinere kalibers, dan andere jaren."

Wilko Fruit werkt met Berkane clementines onder het merk Berkane D’Or  (het goud uit Berkane). "Station Zniber  heeft in Berkane een splinternieuw pakstation weggezet met 100% eigen productie. Zij hebben de allernieuwste machines staan om het zoet gehalte te garanderen", vertelt Wilko. Wilko Fruit is de verdeler voor Nederland.

Naast Berkane, komen maandag de eerste containers Clementines uit de streek  Souss en Gharb onder Gaudias-label binnen. Naast Gaudias werkt Wilko Fruit met de merken 'Le griffe du President' en 'Sofia-Sud'.

In de eerste week van december wordt het Marokkaanse citrusseizoen opgevolgd met de eerste Navelina Newhall, eind december gevolgd door de Salustiana's voor de pers.

Voor meer informatie:
Wilko van der Zwaard
Wilko Fruit b.v
IABC 5212
4814 RA Breda
Tel: +31 76 5244460
wilko@wilkofruit.com
www.wilkofruit.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.