SFI Rotterdam waarschuwt voor fraudeur die op naam van Duitse klant handel bestelt

SFI Rotterdam wil collega's in de branche waarschuwen voor een oplichter. 

"Er is een fraudeur bezig om op naam van één van onze Duitse klanten goederen te bestellen. Hij belt met nummer +49 157 837 050 58 meldt zich als “Kai Henning” van “Kruse Frucht” en bestelt ladingen naar Noord-Duitse locaties als bijv. Bremen, Bremerhaven of Hamburg. Hij heeft inmiddels meerdere Nederlandse bedrijven benaderd en ook in Spanje twee ladingen onder naam van deze Duitse klant proberen te bestellen", vertelt Jan Marc Schulz. "De Duitse politie is uiteraard geïnformeerd, maar kan in het buitenland niet preventief optreden."

Voor meer informatie:
Jan Marc Schulz
SFI Rotterdam
Marconistraat 31
3029 AG Rotterdam
jmschulz@sfifruit.com 
www.sfifruit.com  

SFI Rotterdam waarschuwt voor deze oplichter en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.