Marijn Kruidenier, Fruta Royal Holland:

"Vroeg van start met Braziliaanse limes"

Tholen - Deze week arriveerden de eerste Braziliaanse limes bij Fruta Royal Holland. "We zijn de enige in West- en Noord-Europa die dit merk voert. Tot het eind van het jaar krijgen we wekelijks een container binnen en vanaf komend jaar gaan we verder met twee containers per week", vertelt Marijn Kruidenier.

"We hebben een vroege start kunnen maken met de Braziliaanse limes. De markt voor limes is niet al te positief, maar ik verwacht dat als tegen het eind van het jaar het Mexicaanse seizoen afgelopen zal zijn, de markt wel weer zal oplopen. Momenteel zijn de prijzen met een niveau van 4,50-5 euro dus nog wat teleurstellend", aldus Marijn.

Fruta Royal Holland houd zich momenteel vooral bezig met de import vanuit Brazilië en ontvangt naast de limes ook Kent en Tommy Atkins-mango's uit het land. De importeur verkoopt de mango's en limes aan verschillende markten binnen Europa.

Voor meer informatie:
Marijn Kruidenier
Fruta Royal Holland
+31 6 822 99 705
mk@frutaroyal.nl 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.