Amerikaanse ambassadeur op bezoek bij HillFresh en Olympic Fruit

De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra heeft dinsdag een werkbezoek gebracht aan Barendrecht. Hij ging op visite bij de Barendrechtse groenten- en fruithandelaren Olympic Fruit en Hillfresh. Vervolgens kreeg hij een lunch aangeboden op het gemeentehuis.


Wethouder Arnoud Proos (rechts) van Barendrecht twitterde deze foto met Hans van den Heuvel (HillFresh) en ambassadeur Pete Hoekstra

Het bezoek was een initiatief van de Amerikaanse ambassade zelf. De ambassadeur wilde een bezoek brengen aan de fruit- en groentesector in Nederland en kwam zo in Barendrecht uit. Toen het College van Burgemeester en Wethouders daar lucht van kreeg, werd Hoekstra ook op het gemeentehuis uitgenodigd.

De directeuren Thijs van den Heuvel van Olympic Fruit en Hans van den Heuvel van Hillfresh leidden de ambassadeur in hun bedrijven rond. Burgemeester Van Belzen vertelde de ambassadeur 's middags onder andere dat 25 procent van alle handel in groenten en fruit plaatsvindt in Barendrecht. Daarbij gaf hij meteen aan dat er nog volop ruimte is voor groei.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.