In Japan worden kaki's voor €25 per stuk verkocht

Buitenlandse bezoekers verbazen zich veelal over de extreem hoge prijzen in Japanse fruitwinkels, waar bijvoorbeeld watermeloenen voor €40 per stuk worden verkocht. Toch vormen deze luxe fruitsoorten niet meer dan een aanvulling op het reguliere fruitaanbod. 

Het luxe fruit is stijlvol verpakt en bedoeld als cadeau vanwege haar buitengewone smaak en volmaakte kwaliteit. Het is niet iets wat je zomaar voor jezelf koopt.

Zo is er de Premium Taishu kaki die voor zo'n €25 per doos verkocht wordt, ware het niet dat deze doos slechts één stuk fruit bevat, geteeld op de Komori Farm in de prefectuur Kumamoto.

De verpakking bevat één kaki en een folder met informatie. We waren onder de indruk van het prachtige oranje vruchtvlees dat een knapperige textuur had. De kaki was overheerlijk, waarmee Omori Farms haar belofte dat Premium Taishu kaki's 15 keer zoeter zijn dan normale waarmaakt. 

We benadrukken nog maar eens dat deze premium kaki's niet voor alledaags gebruik zijn. In iedere Japanse supermarkt kan men voor minder dan een tiende van de prijs kaki's kopen. Als je echter van plan bent om wat meer uit te geven aan luxueus Japans fruit, dan is de Taishu kaki in vergelijking tot overige luxe fruit een betaalbare optie. 

Bron: soranews24.com

 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019