Wezenberg Transport plaatst order voor 134 Scania’s

Wezenberg Transport uit IJsselmuiden heeft met een order voor 134 nieuwe Scania’s haar vertrouwen andermaal uitgesproken in Scania.. De twee- en drie-assige trekkers – van het type R410, R450 en R500 - worden over een periode van een kleine drie jaar uitgeleverd. De trucks worden door de Scania vestiging te Zwolle bij Wezenberg afgeleverd. Directeur Gert Wezenberg licht toe: “De Scania trucks zijn al vele jaren een bewezen factor in ons wagenpark en veel chauffeurs waarderen het werken met dit merk. We hebben inmiddels goede ervaringen opgedaan met de nieuwe Scania’s; de truck functioneert naar behoren en het brandstofverbruik is goed. Onder andere om deze redenen hebben we wederom voor Scania gekozen.”

De 13 liter SCR-only motor van Scania heeft inmiddels een rotsvaste reputatie als uitermate zuinige krachtbron. De motoren hebben in diverse specificaties in de afgelopen jaren menig brandstofrecord doen sneuvelen in tests van de vakmedia. Recent veroverde een voertuig met de 450 pk motor de nummer één positie van de prestigieuze internationale 1000 punten test.

Wezenberg Transport B.V. met vestigingen in IJsselmuiden, Zwolle en Nieuwegein is een transportbedrijf gespecialiseerd in koeltransport en distributie van AGF-producten en levensmiddelen, zowel nationaal als internationaal (met name Noord-Duitsland) Winkeldistributie, losgestort vervoer van AGF-producten en multimodaal transport behoren ook tot de specialismen. De historie van het bedrijf gaat terug tot 1945. Van origine is Wezenberg een specialist in groente en fruittransport, maar het familiebedrijf met vier generaties heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het beleid is gericht op diensten uitgevoerd met uiterste flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiency. Het wagenpark bestaat uit 158 trekkende eenheden en 240 opleggers. De trucks zijn doorgaans niet ouder dan 2 jaar.

Voor meer informatie: 
Wezenberg
Veilingweg 1
8271 PX IJsselmuiden
+31 (0)38 33 15 108
info@wezenberg.nl 
www.wezenberg.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.