Stabiel aanbod Chinese gember

Het Chinese seizoen voor gember ging dit jaar officieel van start in oktober. Het aanbod zal naar verwachting doorlopen tot december. "De opbrengst van een enkel seizoen is genoeg voor een jaarrond aanbod. Het volume van dit jaar staat stabiel op een niveau dat overeenkomt met het voorgaande jaar. Er zijn geen grote wisselingen in het aanbod van verse gember van dit jaar," zegt Wang Ben van de Henan Province Kaifeng City Qi County Wang Ben Garlic Plantation Cooperation.

"De opbrengst per hectare is wegens de extreme weersomstandigheden in China eigenlijk afgenomen ten opzichte van vorig jaar. Tegelijkertijd is echter ook het totale areaal voor de gemberteelt in China toegenomen. Als gevolg van deze twee verschillende ontwikkelingen is het totale aanbod dit jaar min of meer stabiel gebleven."

"De exportprijzen voor verse gember zijn op dit moment nog stabiel. In de komende maanden zullen mensen echter gaan speculeren en zo invloed uitoefenen op de markt. Dit zal ongetwijfeld leiden tot een hogere exportprijs voor gember."

"Onze verse gember komt uit Shandong, dat een van de grootste teeltgebieden van China is. Onze plantages beslaan meer dan 20 hectare. We exporteren onze verse gember voornamelijk naar Zuid-Oost-Azië, Noord-Amerika, Australië en Europa. Terwijl we een stabiel marktaandeel in deze gebieden aanhouden, willen we ook uitbreiden. We willen meer verse gember naar markten in Noord-Amerika en Europa exporteren."

"Naast verse gember exporteren we ook Chinees knoflook naar de eerder genoemde markten. We hebben onlangs nog een container met ongeveer 11 ton aan knoflook naar het Verenigd Koninkrijk gestuurd."

 

Contact: Wang Ben
Bedrijfsnaam: Henan Province Kaifeng City Qi County Wang Ben Garlic Plantation Cooperation
WhatsApp: +86 132 1329 3300 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.