Patate Serena: alleen Franse import als Italiaanse niet beschikbaar zijn

Een kwaliteitsproduct dat voornamelijk uit Italië komt en alleen wordt geïmporteerd als er geen Italiaanse aardappelen voor handen zijn. Dat is de filosofie van Patate Serena, dat is gevestigd in de provincie Napels.

"Patata Serena is een merk van Serena, dat zich al meer dan 30 jaar bezighoudt met de afzet van uien en aardappelen van hoge kwaliteit. Het bedrijf is opgericht door de partners Pasquale Rozza en Sabatino de Sarno. Inmiddels is Patata Serena verkrijgbaar bij de meeste groothandelsmarkten in Italië.

De aardappelen worden geleverd in zakken van 15 kg, met name voor de Horeca, en in verpakkingen van 2, 4 en 5 kg. De gele kleur wordt verkregen door de aardappelen te wassen alvorens ze te verpakken. "We halen de aardappelen uit de Campanië, Sicilië en Abruzzo. Als de aantallen niet toereikend zijn dan wenden we ons tot de Franse markt."

Dit seizoen lijkt positief te verlopen vanwege een gebrek aan product, zeker in het midden en noorden van Europa. De Italiaanse markt maakt dankbaar gebruik van deze situatie, zeker als het gaat om kwaliteitsproducten.

Contact:
Serena Srls
Via Tricice D'Ossa, 1° Traversa
80030 Camposano (NA)
Tel.: +39 (0)81 8263840
Email: info@patateserena.it 
Web: www.patateserena.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven