Nederlandse technologie voor 100% waterrecycling ook in Spanje ingezet

VAM Watertech staat in de groenten- en fruitsector bekend vanwege zijn innovatieve en betrouwbare oplossingen in het hergebruik van water, breidt zich uit naar het Iberisch Schiereiland. Het bedrijf zal zijn oplossingen aanbieden met volledige ondersteuning van Martinmaq (erkend fabrikant van machines en complete verwerkingslijnen op de Spaanse markt), ook in de installatie, montage en aftersales service.

Met de systemen van VAM is het niet alleen mogelijk om restwater volledig te recyclen (met capaciteiten vanaf 10 m3/uur tot zelfs 800 m3/uur), maar ook worden schimmels, sporen en bacteriën geëlimineerd en wordt het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen vermeden. Op die manier wordt aanzienlijk bijgedragen aan de verbetering van de voedselveiligheid, de vermindering van MRL's en de verlenging van de houdbaarheid van producten.

VAM Watertech werd 20 jaar geleden opgericht en heeft zich ontwikkeld tot marktleider in zijn vakgebied, door zijn jarenlange ervaring in het hergebruik van water in het verwerkingsproces van groenten en fruit. De klanten van VAM Watertech zijn was- en verpakkingsbedrijven van tuinbouwproducten als aardappel, peen en kroot, en van fruitsoorten als appel en peer in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. VAM Watertech is ook de partner in het hergebruik van water voor industriële verwerkers zoals McCain/Lutosa, Lamb Weston en Zweifel Pomy-Chips.

 

Voor meer informatie:
José Antonio García    
T: +34 678 524 417       
jagarcia@martinmaq.com 
www.martinmaq.com

                                   

Hans Blaak
T: +31 (0)113 - 65 58 80
M: +31 (0)6 - 28 237 650 
hb@vam-watertech.com
www.vam-watertech.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.