van de Jong Verpakking

Nieuwe golfkarton verpakking

HUSK levert kartonnen dozen met een premium service voor de AGF-sector. Voor Europese retailers is HUSK de beste manier om verse AGF te verpakken en te vervoeren. De duurzame verpakkingsoplossingen van HUSK zorgen een langere versheid, wat het consumentengedrag positief beïnvloedt. 

HUSK is ontstaan uit de samenwerking tussen twee experts op het gebied van golfkarton verpakking, namelijk International Paper en De Jong Verpakking. De twee bedrijven besloten samen te werken op het gebied van marketing. Samen zijn ze erop gericht om een unieke waarde te creëren voor Europese supermarktketens, door middel van een betrouwbaar aanbod, een uitstekende kwaliteit en een goede service. 

Golfkarton verpakking
De op papier gebaseerde oplossingen van HUSK zorgen voor een meer duurzame en efficiëntere verpakking voor verse AGF. De dozen van HUSK zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. Door het gebruik van deze oplossingen wordt de milieu-voetafdruk verbeterd. Ook wordt voedselverspilling tegengegaan, omdat verse groente en fruit langer vers blijft en beter wordt beschermd in de kartonnen dozen. 

Door de dozen van HUSK te gebruiken, wordt bovendien voor een positieve invloed op de winkelervaring van consumenten gezorgd. Ook pakken de oplossingen van HUSK op efficiënte wijze bepaalde uitdagingen binnen de leveringsketen aan. Leveringsprocessen verlopen hierdoor soepeler, waardoor een maximale waarde voor supermarkten wordt gerealiseerd. 

Premium-service 
HUSK heeft een snelle en flexibele service, waarbij een enkel contactpunt wordt gebruikt voor alle belangrijke regio's in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika waar AGF wordt geteeld en geëxporteerd.

"We willen het leven makkelijker maken voor Europese retailers. Dankzij ons gecombineerd bereik over de wereld met betrekking tot alle grote teeltgebieden, kunnen we al onze energie steken in het leveren van een premium service, met uitstekende kwaliteit en een betrouwbaar aanbod." 


Voor meer informatie:
info@huskboxes.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven