Nieuwe verpakking en smaken voor magnetron- en ovenaardappelmaaltijden

Het Canadese Little Potato Company gaat voor een nieuwe, frisse look, functionele verpakking en twee nieuwe smaken voor z'n kant-en-klare magnetron en oven/grill producten: tomaat basilicum en geroosterde rode paprika en ui.

Met de nieuwe producten benadrukt het bedrijf z'n commitment aan smaak, versheid en gemak. De duurzamere verpakking laat duidelijker voedingswaarden en bereidingsinstructies zien en is gemakkelijk te openen. De nieuwe ontwerpen kunnen verticaal neergezet worden zodat ze beter gepromoot kunnen worden en zijn kleiner om het assortiment te maximaliseren.

Richard Vann: "Na onderzoek is gebleken dat klanten de aardappelen willen zien en gemak wensen." De Little Potato Company's maaltijden vergen geen voorbereiding en bevatten 1 pond Creamer aardappelen en verse kruiden. De aardappelen zijn gewassen en hebben een dunne schil, zodat ze zo te eten zijn. De verpakkingen bevatten 3 kopjes groenten met vitaminen en mineralen. Ze zijn vegan en bevatten geen kleur- en smaakstoffen.

Microwave Ready Kits: knoflook peterselie; smakelijke kruiden, tomaat basilicum. Oven|Grill Ready Kits: knoflook kruiden, uien en bieslook, geroosterde rode paprika's en ui.

Voor meer informatie:
The Little Potato Company
Tel: +1 855 516 6075
Email: info@littlepotatoes.com
www.littlepotatoes.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.