Inschrijving voor TSW 2019 in Polen is geopend

De negende editie van de TSW AGF-vakbeurs zal op 9 en 10 januari 2019 gehouden worden in het Poolse Warschau. TSW is de grootste groenten- en fruitvakbeurs in Midden- en Oost-Europa en biedt bezoekers het nieuwste op het gebied van innovatie, kennis en expertise in de tuinbouwsector. 

Vooraanstaande leveranciers uit heel Europa zullen hun producten op de 23.000 m2 tellende beursvloer tentoonstellen. Bezoekers aan de vakbeurs hebben de kans om meer te weten te komen over innovatieve teeltmethoden, gewasbescherming en afzet. Er zullen fabrikanten van tractoren, machines en sorteeroplossingen aanwezig zijn, evenals bedrijven die gespecialiseerd zijn in verpakkings- en bewaaroplossingen. Kwekerijen, handelaren en voedselverwerkers maken ook jaarlijks een belangrijk onderdeel uit van de TSW-beurs. 

De vorige editie van de TSW-beurs werd door 16.000 mensen bezocht. De vakbeurs weet ieder jaar de meest dynamische AGF-telers en -verwerkers uit Europa te trekken met standhouders en bezoekers uit onder meer Polen, Wit-Rusland, Oekraïne, Estland, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Italië. 

Conferenties, lezingen en discussiepanels vormen een belangrijk onderdeel van TSW. Poolse en buitenlandse specialisten, waaronder wetenschappers en mensen uit de praktijk, zullen hun kennis delen met het publiek. Tijdens de twee beursdagen zal op 9 januari de Aardbeien Conferentie gehouden worden. Op 10 januari zal er een conferentie over boomgaarden en bedekte teelt plaatsvinden, evenals een conferentie met de titel 'Perspective species in horticulture'. Het volledige programma is te vinden op tsw.com.pl en ogrodnictwo.expert.

De meest innovatieve, milieuvriendelijke of maatschappelijke verantwoorde producten zullen beloond worden met de Prof. Pieniazek Prijs. Deze prijs, die steeds meer erkenning en bekendheid krijgt op zowel de Poolse als Europese markt, zal voor de zesde maal uitgereikt worden. 

De vakbeurs wordt net buiten Warschau gehouden en dat is handig voor zowel exposanten als bezoekers. Het beursgebouw bevindt zich nabij het knooppunt S8/S7/A2 en op 15 minuten afstand van de luchthaven en het centraal station. Er is tevens een parking voor 10.000 auto's. Voor bezoekers zonder eigen vervoermiddel worden er speciale gratis shuttlebussen ingezet. Bovendien bevindt de beurslocatie zich op slechts 30 minuten afstand van de grootste Poolse fruitteeltgebieden in Grojec en Warka. 

Na inschrijving is de entree is gratis. Via de website www.tsw.com.pl kan men vroeg inschrijven om wachtrijen bij de ingang te vermijden.

Uitgeverij OIKOS, organisator van de vakbeurs, biedt exposanten een uitgebreid dienstenpakket, waarbij de stand kan worden verzorgd evenals het vervoer van producten van en naar de vakbeurs. 

Voor meer informatie:
www.tsw.com.pl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.