Richard Bevelander, De Groot van dommele

"Kleine maten domineren Spaans citrusaanbod maar de vraag is goed"

Tholen - Het Spaanse citrusseizoen ging bij De Groot van Dommele afgelopen maand van start met de eerste Okitsu-mandarijnen onder het merk Hartenboer. "De maatvoering is klein, maar er is wel al een goede vraag", vertelt Richard Bevelander. "Daarnaast ontvangen we luxe mandarijnen onder het merk Marie Jose in 12 kilo."

"Zuid-Afrika was redelijk lang met Nadorcott op de markt, maar dat seizoen is nu voorbij en veel mensen zijn op zoek naar goede Spaanse mandarijnen", vertelt de importeur. De Groot van Dommele bedient dagelijks haar nationale klanten vanaf de locaties Breda en Hedel.

Dit jaar introduceert de groothandelaar een speciale verpakking voor clemenules in 12 kg verpakking onder het vertrouwde merk Hartenboer. "Ook dit aanbod zal hoofdzakelijk uit kleine maten bestaan, maar het duurt nog wel een aantal weken voordat deze aanvoer loskomt", vertelt Richard.

"Tevens zijn we gestart met de eerste Spaanse Clementines onder het merk Nr 5, zijn de eerste Marisol-mandarijnen onder Hartenboer verpakt en zijn we ook al gestart met de eerste Navelina's. Ook hierbij is het aanbod dikke maten niet groot, maar de vraag is al losgebarsten en we zijn snel los", besluit Richard.

Voor meer informatie:
Richard Bevelander
De Groot van Dommele
T: +31 (0)76 5307000
M: +31 (0)6 43877088
E: richard@vandommele.nl
W: www.vandommele.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.