Hermans tomaten-ontbijt op de PMA

Een Amerikaans ontbijtje – dan kun je er bijna zeker van zijn dat je calorieën gaat knallen. Gefrituurde kip, wafels, slagroom, pannenkoeken, noem maar op. Dat was tijdens de PMA nadrukkelijk niet het geval. Bij het ontbijt dat Axia Vegetable Seeds met zusterbedrijf US Agriseeds organiseerde tijdens de Amerikaanse beurs, zorgde Herman den Blijker voor een smaakvolle en gezonde start van de dag – met een hoofdrol voor tomaat natuurlijk.

Het veredelingsbedrijf slaat regelmatig de handen in een met de bekende kok om de mogelijkheden van tomaat breed onder de aandacht te brengen. Zo werd er eerder dit jaar ook een gezamenlijk kookboek gelanceerd, Tomato Love. Daar houdt het dus niet op. Als een ware Axia-tomatenambassadeur heeft Herman den Blijker de aanwezigen nu ook een nieuwe kijk gegeven op het gebruik van tomaat bij het ontbijt.


Voor meer informatie:
Axia Vegetable Seeds
Cees Kortekaas (e-mail)
Michel de Winter (e-mail)

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.