"Een innovatieve oplossing voor de markt"

Chainn per 1 november operationeel van start

"De markt is razendsnel aan het veranderen. Dit wordt ondermeer veroorzaakt door nieuwe snelgroeiende wereldmarkten zoals Azië en de behoeften van afnemers en producenten naar transparantie, traceerbaarheid en efficiëntie in de keten." Dat noemen de oprichters als aanleiding van de start van de nieuwe onderneming Chainn.

Chainn B.V. is gevestigd in Barendrecht en is recent opgericht door Evert Jan van Vliet, Kees van den Heuvel, Leo van de Heuvel en Pieter de Jong. Per 1 november a.s. zal de onderneming operationeel van start gaan.

"Zoals de slogan 'Food Chain Optimization' al aangeeft is het doel van de onderneming om de voedselketen transparant, traceerbaar en efficiënt in te richten. Het netwerk van Chainn bestaat uit partners met dezelfde behoeften en ambities. Voor de internationale groenten- en fruitketen heeft Chainn een innovatief platform ontwikkeld ondersteund door de nieuwste IT oplossingen", vertelt de directie van Chainn.

"Het volledig transparante Chainn businessplatform biedt kansen, oplossingen, inzichten, ontzorgen en kostenbesparing voor producent en afnemer. We komen graag in contact met wereldwijde producenten en afnemers die geïnteresseerd zijn in de details van ons innovatieve businessmodel", besluit de directie van Chainn.

Voor meer informatie:
Chainn B.V.
+31-88-222-1000
info@chainn.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven