HAK levert bonen nu ook exclusief aan professionele keukens en koks

Lekkerder, makkelijker en veiliger. Met die belofte introduceert groente- en peulvruchtenfabrikant HAK zijn bij consumenten bekende bonen in stazak nu ook bij professionele koks die werkzaam zijn in de keukens van horeca, restaurants, ziekenhuizen, bedrijfscatering en in de out-of-home markt zoals tankstations en evenementlocaties.

Afgelopen jaar ontwikkelde HAK speciaal vier type producten voor onder meer zorginstellingen, restaurantketens en ook kleinere horeca: rode kidneybonen, witte bonen, bruine bonen en kikkererwten. De 1,6kg stazak, verkrijgbaar onder het merk HAK Professional, kan onder andere worden besteld bij diverse horecatoeleveranciers.

Waar veel professionele keukens van traditionele en klassieke instellingen bonen gebruiken in gerechten als chili con carne, bruine bonen met spekjes, witte bonen in tomatensaus, worden bonen nu, door de trend naar meer plantaardig eten, steeds frequenter gebruikt bij moderne uitgiftepunten (saladebars) in salades, wraps en als vast onderdeel van buffetten.

Stevige ‘bite’ en praktische grootverpakking
Met de bonen van HAK maakt ook de bonenstazak zijn entree bij koks in professionele keukens. Los van de smaak, de stevige bite (red. minder vocht) en de kwaliteit van de bonen (red. geen toegevoegde suikers, zout of vetten) en het gemak (red. geen voorbereidingstijd, direct koud toe te voegen aan een maaltijd of te verwarmen in combi-stoomoven of pan), gaven koks tijdens de introductievoorbereidingen aan eveneens gecharmeerd te zijn van de stazakverpakking. Deze is namelijk veilig in gebruik (red. geen scherpe kanten), licht van gewicht en makkelijk te openen. Daar bovenop neemt de stazak weinig opslagruimte in en is ze een uitkomst in de vaak kleinbehuisde keukens waar professionele koks moeten werken.

HAK Professional is voorzien van een meertalig etiket (NL, UK, DE, FR) en wordt geleverd per 4 stazakken bonen van 1600g (uitlekgewicht: 1450g). Verkrijgbaar in vier varianten: rode kidneybonen, witte bonen, bruine bonen en kikkererwten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.