Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Peru bereidt het Internationale Blauwe Bessen Seminar voor

Dit jaar zal het Internationale Blauwe Bessen Seminar op 24 oktober in Peru gehouden worden in Trujillo. Voorgaande edities van het evenement vonden plaats in Lima.

Het seminar heeft dit jaar als titel: "Markten, Technologieën en Technische Ontwikkeling om concurrentie te genereren". Er is een vernieuwend programma dat volledig is aangepast aan de huidige behoeften van de blauwe bessenteelt in Peru.

De Peruaanse experts Federico Beltrán, Mónica Narrea en Walter Apaza zullen spreken over de blauwe bessensector in Peru, concurrentie, internationale markten en de bestrijding van plagen en ziektes die het gewas aantasten.

Vanuit Spanje zullen de specialisten en onderzoekers Miguel Valero, Ivan Frutos en Antonio Domínguez aanwezig zijn en ingaan op wereldwijde fytosanitaire kwesties, de fysisch-chemische evaluatie van substraten, het klimaat, fysiologie en de voeding van het gewas.

De Argentijnse expert Claudio Nader zal een lezing houden over het verkrijgen van de beste resultaten op basis van waterbeheer- en toepassing en bemesting. De Chileense ingenieurs en onderzoekers Luis Luchsinger en Gonzalo Allendes zullen het hebben over het bewaringsproces en de koudeketen voor de export. Ook zullen ze spreken over de behandeling en verzorging van de wortels van het gewas.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om alle presentaties bij te wonen en kunnen daarnaast de stands van belangrijke bedrijven in de blauwe bessensector bezoeken. De toegangsprijs is inclusief lunch en koffie, evenals een aanwezigheidscertificaat voor bezoekers die dat nodig hebben.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven