Begoña Granja Otero en Tony Gardner

Nieuw management voor KÖLLA UK

Begoña Granja Otero en Tony Gardner, beiden met jarenlange, succesvolle ervaring in de versbranche, sturen sinds september samen de verkoop van KÖLLA producten in Groot-Brittannië aan voor de vestiging KÖLLA London. 
Met de twee nieuwe managers is KÖLLA UK vanuit het kantoor in Londen nu ook vertrokken naar het hart van de groenten- en fruitoverslag: het Fresh Produce Center 'Paddock Wood'. 

Bij de verkoop zal KÖLLA UK voorlopig de grootste aandacht richten op citrus, druiven, meloenen, steenfruit, appelen en peren evenals wintersla en -groenten, waarbij de flexibiliteit aan de behoeftes van de klanten behouden blijft.

„Groot-Brittannië is één van de grootste afzetmarkten in Europa en we kunnen veel meer dan honderd productsoorten uit alle delen van de wereld aanbieden. Daarbij kunnen Begoña en Tony op de uitvoerige ondersteuning van alle medewerkers van de verschillende KÖLLA vestigingen rekenen", zegt Marc Nikolai, directeur van KÖLLA UK.

KÖLLA UK focust zich in eerste instantie op de verkoop van haar hoofdproducten aan category management, convenience, retail, foodservice evenals de traditionele groothandels, waarbij ook aan de wens naar brands tegemoet wordt gekomen door de verspreiding van de eigen merken OTELLO, Alinda en Emilie.

Voor verdere informatie:
E-mail: london@koella.com 
Telefoon: +44 1892 -836581

KÖLLA & Co. Bern
Marc Nikolai
Postadres:
An der Gümpgesbrücke 7
41564 Kaarst 
Tel.: +49 (2131) 66 13 0
E-mail: marc.nikolai@koella.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven