---

Er is veel interesse getoond voor de aspergeweger/bindmachine die tijdens de International Asparagus Days werd gepresenteerd door het Italiaanse Multi Import. Zowel Italiaanse als buitenlandse telers toonden veel belangstelling voor deze machine, die de verwerkingstijd aanzienlijk verkort en voor een gegarandeerd gewicht zorgt.

Angelo Moroni en Mario Cosattini

"In de aspergesector is het wegen en maken van een bundel asperges een belangrijk aspect. Er zijn veel telers die informatie hebben gevraagd omdat er precieze en betrouwbare machines nodig zijn. Op de beurs hebben we een aantal verbeteringen gepresenteerd die kunnen worden toegepast op de reeds aanwezig machines", zegt Marketing manager Mario Cosattini.

De belangrijkste noviteit is de weger die tegelijkertijd een bundel asperges bindt. De werknemer legt de asperges op de weegschaal en hij ziet meteen of het gewicht goed goed. Dit kan gemakkelijk worden aangepast door één of meerdere asperges toe te voegen of weg te halen. Daarna worden de asperges automatisch gebonden.

"Telers uit Apulië, de Veneto en Campanië toonden veel interesse. Dit zijn de regio's waar de meeste asperges worden geteeld en waar het gewicht een belangrijke rol speelt", zegt de manager. Er was ook belangstelling voor de 'instap-bindmachine', die alleen de mogelijkheid heeft om asperges te binden.

Contact:
Multi Import srl
Via Varalli, I
20089 Rozzano (Milano)
Tel.: +39 02.8240355
Email: info@multi-import.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.