Bergman Clinics en CuliCare samen verder met stoommaaltijden

Bergman Clinics Naarden en CuliCare Catering hebben een contract ondertekend voor de levering van CuliSteam stoommaaltijden. CuliSteam is één van de merken van CuliCare Catering uit Emmeloord. CuliSteam is sinds 2012 verkrijgbaar op de Nederlandse zorgmarkt. Na een uitgebreide selectieprocedure zijn deze stoommaaltijden als beste naar voren gekomen bij Bergman Clinics.

 

Sluit aan bij service en kwaliteit

“CuliSteam biedt kwalitatief hoogwaardige maaltijden met veel voordelen. De criteria gezond, vers, lekker en een perfecte presentatie aan onze cliënten zijn de doorslaggevende selectiepunten”, zegt de manager van Bergman Clinics Astrid Posthouwer. Volgens haar sluit CuliSteam goed aan bij de service en kwaliteit van de zorg die de kliniek biedt.


De stoommaaltijden van CuliSteam worden op de afdeling door verpleegkundigen à la minuut bereid. Op deze manier kan er in de kliniek op ieder moment een smakelijke maaltijd worden bereid voor de patiënt. Posthouwer: “Hierdoor wordt bespaard op energie en ruimte en het sterk verminderen van verspilling.” .

Bron: food-hospitality.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.