VLAM met breed productpallet in Dubai vertegenwoordigd

Begin oktober was VLAM aanwezig op de internationale vakbeurs World of Perishables in Dubai, een van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze hub voor het Midden-Oosten is een groeiende importmarkt. Samen met VLAM gingen ook Pacbelimex, Coöperatie Hoogstraten en BelOrta er op zoek naar opportuniteiten voor de Belgische producten.

162 standhouders uit 31 landen presenteerden tijdens WOP Dubai hun specialiteiten aan de meer dan 4000 bezoekers uit 82 landen. De beurs verwelkomde negen landenpaviljoenen: Australië, België, China, Frankrijk, Marokko, Moldavië, Maleisië, Griekenland en Portugal, waarbij vooral de ruime Chinese delegatie opvallend was.

De VLAM-stand pakte uit met een ruime producttentoonstelling om de bezoekers te laten kennismaken met het aanbod aan Belgische groenten en fruit. Zowel klassieke producten als specialiteiten kwamen aan bod, inspelend op de brede interesse uit die regio. VLAM liet de bezoekers ook kennismaken met de smaken van onze producten en nodigde daarvoor een chef-kok uit die doorlopend hapjes voor de bezoekers klaarmaakte.

Deze beursdeelname van VLAM kaderde in de Europese campagne ‘Premium quality, perfect taste – Straight from the heart of Europe’. Vanaf volgend jaar focust de exportpromotie van VLAM zich op andere regio’s, waarbij opnieuw op Europese subsidies gerekend kan worden.

Bron: VLAM


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.