Italiaanse groothandel maakt gebruik van efficiënt systeem voor export

De Italiaanse groothandel Due Erre is anders dan alle andere. Aan de ene kant richt het zich steeds meer op  de export, zoals de MAAP in Padua, maar aan de andere kant focust het zich ook op programmatuur voor projectplanning om de toeleveringsketen beter te kunnen beheersen. Daarnaast houdt de groothandel zich bezig met het zoeken naar en promoten van geïntegreerde oplossingen voor het management in de groenten- en fruitsector.

Renato Dalvit

Due Erre is opgericht door Renato Dalvit en Romeo Zanotto. Dalvit benadrukt: "We breiden uit om een betere service te kunnen bieden. We richten ons op Oost-Europa en we zijn erg competitief. Dit komt omdat we goed georganiseerd zijn en een ruim assortiment aanbieden. We zetten onze waar ook in Italië af en we hebben een brede commerciële basis, zowel in het binnen- als buitenland."

Romeo Zanotto en Renato Dalvit

Dalvit heeft jarenlange ervaring in de sector en met export naar Rusland. "Russische kopers hadden moeite om de hoeveelheden te bepalen en vroegen soms om volumes die overdreven waren. Voor ons was dat moeilijk te realiseren. Vervolgens hebben we de afzet uitgebreid naar andere landen van het voormalig Joegoslavië tot de poorten van het Oosten."

De geprogrammeerde investeringen zijn nodig om gelijke tred te houden met de tijd. "We hebben een verandering nodig in de aanpak en qua mentaliteit, want deze richten zich op de toekomst. Om niet te worden overweldigd door veranderingen, moeten we erop anticiperen en proberen ze op de best mogelijke manier te exploiteren", zegt Dalvit.

Romeo Zanotto is bezig met het systeem

Romeo Zanotto houdt zich ook bezig met organisatie. Vanuit zijn passie voor informatietechnologie en bedrijfsbeheer ontstond het JS-groenten- en fruitsysteem. Dit is een volledig grafische oplossing op een Windows-platform, ontwikkeld en getest door Join Service, een TeamSystem-partner met vele jaren ervaring in de sector.

"Deze oplossing lost alle behoeften op het gebied van de AGF-sector op", zegt Zanotto.

Due Erre zal aanwezig zijn tijdens Fruit Attraction in Madrid en maakt gebruikt van de collectieve stand van MAAP.

Contact:
Due Erre
Import Export
Corso Stati Uniti, 50
35129 Padova
Tel.: +39 049 8701522
Email: info@due-erre.com 
Web: www.due-erre.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven