Niet achterlopen bij de techniek van vandaag

ICT is dienstverlening pur sang. Door de juiste ICT zijn bedrijven in staat om op de juiste manier, conform de techniek van vandaag, zaken te kunnen doen. Daarbij is het belangrijk om een ICT partner te hebben die uw taal spreekt. RPO ontwerpt, implementeert en optimaliseert bedrijfsprocessen met de juiste en nieuwste technologieën. Zakelijke dienstverlening met persoonlijk contact.

Volledige focus op innovatieve samenwerkingen
De ERP software Freshng zorgt voor de automatisering van kritische bedrijfsprocessen. Een volledig geïntegreerde oplossing met veel noviteiten waarmee efficiënter gewerkt wordt. De software totaaloplossing is geschikt voor groente en fruit importeurs, exporteurs en groentenhandelaren.

Geen vraag te gek en altijd dichtbij de markt
De dienstverlening van RPO stopt niet bij het leveren van de AGF software. Onze supportafdeling biedt online, telefonisch of op locatie ondersteuning. De kennis van ICT en AGF is nergens zo groot als bij onze consultants. RPO spreekt uw taal en gekke vragen bestaan niet. RPO is al ruim 30 jaar actief in de AGF en kennen de markt als geen ander. Freshng is het enige softwarepakket in de markt met een geïntegreerd financieel pakket. Waar andere leveranciers alleen het commerciële handelspakket leveren, bespaart u door het werken met Freshng ook op de kosten van een financieel pakket.

24/7 technische support
Naast software en support services kan RPO ook de hardware en alle technische support leveren: één one stop shop voor al uw ICT behoeften. RPO helpt met een goed werkende en gezonde ICT-inrichting. RPO realiseerde reeds talloze automatiseringsprojecten, maar ook oplossingen voor complexe vraagstukken. Alle grote merken tegen uiterst concurrerende prijzen en gunstige installatievoorwaarden. Back-up diensten, Cloud oplossingen en hosted services, RPO levert de juiste oplossingen om het hart van uw organisatie gezond te houden en klaar te zijn voor de toekomst.

Automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en optimaal inzicht in de bereikte resultaten. RPO levert ICT oplossingen in een begrijpelijke taal. RPO is u graag van dienst.

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein
Paul van der Es
Wendy Dijkhuizen
sales@rpo.nl  
078-681 86 88
www.rpo.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.