Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Officiële lancering en demonstratie op Fruit Attraction

"FruitCheck maakt kwaliteitscontroles langs alle etappes in de keten mogelijk"

Digitalisering ontwikkelt zich snel en de moderne fruithandel ook. Tijdens de Fruit Attraction in Madrid lanceert en demonstreert Dr Lippert Instruments z'n app voor het optimaliseren van kwaliteitscontroles. Deze technologie maakt controles op maat mogelijk tijdens verschillende etappes van de waardeketen - tijdens de oogst op de plantage, tijdens het verpakken of op de afdeling binnenkomende goederen van groothandels en retailers. FruitCheck heeft z'n waarde al bewezen op de Duitse markt. Frederik Lippert: "FruitCheck is speciaal voor de groenten- en fruitketen ontwikkeld"

Het missen van optimale kwaliteitscontroles in de fruithandel heeft invloed op communicatie met leveranciers en klanten. De groothandel- en retailsector verwacht naleving van steeds striktere richtlijnen. Lippert: "Precies daarom hebben we deze app ontwikkeld om kwaliteitscontroles te versnellen en optimaliseren tijdens verschillende etappes in de keten. De app kan op verschillende plaatsen gebruikt worden, maar elimineert tegelijkertijd de noodzaak van een centraal kantoor en administratief werk. Er wordt op administratie, tijd en papier bespaard en dat is een economische factor. Alles kan efficiĆ«nter geregeld worden."

"Er zijn twee speerpunten: de FruitCheck kwaliteitscontrole kan door het personeel meteen via de app gebruikt worden. De inkoop- en afzet-afdelingen ontvangen heldere rapporten en kunnen alle relevante afdelingen en zakenpartners meteen op de hoogte brengen over de status van de producten, zodat iedereen meteen kan handelen. Vooral binnen de fruithandel is dit een belangrijke factor."

Aan de andere kant is de app een strategisch middel om leveranciersbeoordelingen, seizoenevaluaties en kwaliteitsverbeteringen te ondersteunen. "Het is een internationale sector waarin taal een grote rol speelt. FruitCheck heeft een vertaaltool, waardoor communicatiehindernissen overwonnen worden."

Met de FruitCheck hebben bedrijven minder tijd nodig voor documentatie, persoonlijke communicatie en datamanagement. De app kan helpen bij de selectie van zakenpartners.

Op de lange termijn zal het gebruik van FruitCheck de marktpositie verbeteren. "Door het kiezen van de juiste leveranciers kunnen consumenten ervan verzekerd zijn dat de juiste producten geleverd worden. Dit helpt dan weer bij het verminderen van voedingsverspilling.

Dr. Lippert Instruments is te zien op de Fruit Attraction, 23-25 oktober in Madrid, in Hall 7 -booth B10C. De medewerkers van Lippert beantwoorden graag alle vragen.

Voor meer informatie:

Frederick Lippert
Dr. Lippert Instruments
Tel: +49 (0) 2642 9999 3010
Web: www.fruit-check.com

Publicatiedatum: