AGF-handelsbedrijf hot op Instagram

NJ Witkamp BV. is druk bezig op Instagram. "Dagelijks zetten we foto’s van onze producten op onze Instagrampagina en op ons verhaal. Doordat we Instagram zijn gaan gebruiken, hebben we nu 760 klanten die dagelijks onze bezigheden zien en het aantal klanten blijft hierdoor groeien. We hebben elke dag tientallen nieuwe volgers die actief onze Instagrampagina bezoeken. Veel van onze klanten zijn geïnteresseerd in onze dagelijkse bezigheden. Doordat veel klanten vroegen naar foto’s van de producten die wij beschikbaar hadden, zijn we deze ook gaan posten op Instagram. Zo kunnen we ons brede assortiment ook aan onze klanten tonen", vertelt Linsey Boeters.

"Vooral productfoto’s worden vaak gepost, maar we merken ook dat foto’s met de mensen achter de producten veel bekeken worden. Het geeft een persoonlijke touch aan het digitaal platform. Door middel van Instagram post en verhaal willen we onze dagelijkse bezigheden laten zien, ons breed assortiment en de personen achter de producten!"

Volg ons op Instagram voor dagelijkse updates:
www.instagram.com/Njwitkampbv

Voor meer informatie
NJ Witkamp
0174-282930
Info@witkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.