Perfon bouwt gloednieuwe productiehal, warehouse en kantoor

"Omdat het aantal klanten en het aantal opdrachten gestaag groeit, is Perfon is toe aan een volgende stap." 

Daarom is er opdracht gegeven aan de aannemer Niehof B.V. te Lattrop-Breklenkamp om voor Perfon een gloednieuwe productiehal, warehouse en kantoor te bouwen. De productiehal wordt fors uitgebreid, waardoor Perfon weer verder kan investeren in nieuwe productiemachines. Eind 2019 wordt het nieuwe pand opgeleverd aan de Entersestraat 16 in Goor. Door deze nieuwe uitbreidingen is Perfon op zoek naar nieuwe collega’s! Voor meer informatie: https://www.perfon.nl/over-ons/vacatures/

"Perfon draagt bij aan duurzaamheid door de productie van glasheldere verpakkingsfolies voor zowel de food– als de non-food industrie. Voorbeelden zijn bloemenfolie, AGF verpakkingen en folie voor de windmolen industrie. De folie wordt klantspecifieke geproduceerd en kan voorzien worden van hotneedle-, micro, macro-, laserperforatie en kan worden bedrukt t/m 10 kleuren full colour drukwerk", aldus Prefon. 

Voor meer informatie:
Rob de Leeuw
Perfon 
0547-276100
info@perfon.nl  
www.perfon.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.