Contimeta introduceert omsnoeringsapparaat Contistrap 280

De Contistrap 280 zet de nieuwe standaard in de markt van handmatig omsnoeren. De Contistrap 280 is het lichtste accu omsnoeringsapparaat in haar klasse (3,7 kg inclusief accu) en heeft met 280kg de hoogste trekkracht. Met de krachtige 14,4 Volt Li-Ion accu zijn nog meer omsnoeringen per acculading mogelijk en wordt de oplaadtijd tot een minimum beperkt. Door positionering van de motor op de middellijn (as) van het apparaat is de Contistrap 280 perfect centrisch uitgebalanceerd, waardoor zowel verticale als horizontale omsnoeringen eenvoudig en makkelijk te maken zijn.Zowel PP-Band als PET-Band kunnen worden verwerkt met een breedte van 10-16 mm en een dikte van 0,5 tot 1,1 mm. Het apparaat is instelbaar op 4 standen: automatisch, semiautomatisch, manueel en "soft".

De Contistrap 280 maakt gebruik van een borstelloze motor van Bosch voor snellere span- en sealtijd, langere levensduur en grotere betrouwbaarheid. Door een aangepaste constructie en ophanging van het spanwiel is een kortere en lichtere bodemplaat mogelijk. Dit vergemakkelijkt het "openen" bij invoer van het band en verbetert het omsnoeren van kleine en ronde pakketten met kleine omtrek. De aluminium kop van de Contistrap 280 maakt het apparaat robuust en beter bestand tegen vallen en stoten.

Voor meer informatie:
Mark Leenheer
Contimeta
Savannahweg 15
3542 AW Utrecht
Postbus 40200 - 3504 AA Utrecht
Tel: 030 – 2484848
verkoop@contimeta.com
www.contimeta.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.