Leverancier biologische groenten- en fruitpakketten

Kievit wint Duurzaamheidsprijs Bollenstreek

De Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek is een jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Noordwijkerhout, Teylingen, Noordwijk en Katwijk met als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen. Op 10 oktober 2018 – de Dag van de Duurzaamheid – heeft Kievit heeft de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2018 gewonnen. De jury was unaniem en prees het bedrijf voor zijn inzet voor de verspreiding van biologische producten, de wijze waarop in het bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt integreren en de wijze waarop met de 1.7 hectare biologische tuinbouw contact wordt gelegd met onderwijs en samenleving. 

Kievit is sinds 1996 leverancier van biologische groenten- en fruitpakketten in de regio Duin- en Bollenstreek. "Inmiddels leveren we meer dan 2.500 groentenpakketten per week. De prijs betekent voor ons erkenning voor het werk wat wij al sinds oprichting doen en een mooie stimulans voor ons nieuwste project: biologische stadslandbouw in Katwijk. We willen hiermee de biologische tuinbouw vooral zichtbaar maken voor klanten", aldus eigenaar Sebastiaan Bos.  

 

Voor meer informatie: 
Kievit
Sandtlaan 36-C14
2223 GG Katwijk
071 4079365
info@kievitamines.nl
www.kievitamines.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.