Nieuwbouw Amsterdam Perishable Center gestart

IPHandlers, gevestigd op een steenworp afstand van luchthaven Schiphol, is gestart start met de bouw van het nieuwe Amsterdam Perishable Center. Aan de Noordpolderweg in Aalsmeer, pal tegenover de huidige vestiging, wordt 6000 m2 geconditioneerde bedrijfshal gerealiseerd.

"Uitbreiding was noodzakelijk omdat de huidige 10.000m2 bedrijfshal te klein is om de toenemende stroom van bederfelijke luchtvrachtzendingen te kunnen faciliteren. Medewerkers zien reikhalzend uit naar het efficiënter bedienen van haar klanten. Deze nieuwbouw biedt hier alle ruimte voor. Vier vacuüm koelers en cellen met 5 verschillende temperaturen zorgen voor een optimale opslag temperatuur voor de zendingen", aldus René Baan van IPHandlers. "IPHandlers kan hiermee toekomstige klanten met deze service bieden."

Medio januari 2019 hoopt IPHandlers het nieuwe pand in gebruik te gaan nemen. IPHandlers is marktleider op Schiphol Airport, gespecialiseerd in het afhandelen van bederfelijke luchtvracht voor import en export. Onderscheidend in geconditioneerde afhandeling van perishables.

Voor meer informatie
IPHandlers
René Baan
T:  +31 (0)297 747 222
M: +31 (0)6 41552045
E: rbaan@iphandlers.nl 
W: www.iphandlers.nl   

Noordpolderweg 20
1432 JH  Aalsmeer


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.