Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Ben Schaap

Helaas bereikte ons het bericht dat de grondlegger van ons bedrijf,

Ben Schaap

in de nacht van 8 op 9 oktober na een kort ziekbed op 81-jarige leeftijd is overleden.

Wij zijn Ben dankbaar dat hij ruim 50 jaar geleden de beslissing heeft genomen om voor zichzelf te gaan werken en de uitdaging is aangegaan om in de jonge Flevopolder een aardappelbedrijf op te richten. Hij heeft, samen met veel anderen die hij steeds wist te binden en te verenigen, een mooi en bloeiend bedrijf opgebouwd. Aan het begin van deze eeuw heeft hij het bedrijf met plezier overgedragen aan de nieuwe generatie.

De laatste vijftien jaar heeft hij genoten van zijn vrije tijd en bleef hij op afstand betrokken bij de gang van zaken binnen Schaap Holland.

Vol trots heeft Ben met zijn familie vorig jaar nog vele felicitaties in ontvangst mogen nemen bij het 50-jarig jubileum.

Wij zullen Ben herinneren als een markant en daadkrachtig persoon met een duidelijke visie, die nog steeds de grondslag is van ons bedrijf.

Wij wensen Diny, Erik en Siegrid, Jeanien en Hans, kleinkinderen en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Medewerkers Schaap Holland

Publicatiedatum: