Voormalig CEO Nature’s Pride Shawn Harris opent on-Hollands nieuw winkelconcept in Rotterdam

Afgelopen weekend opende Shawn Harris, oprichter en voormalig CEO van Nature’s Pride, officieel de deuren van Lianne Tio Luxury in hartje Rotterdam. Na een maandenlange renovatie kregen pers, leveranciers, klanten en familie de kans om deze vernieuwde winkel voor het eerst te bewonderen. De winkel biedt de klant een totaal lifestyle concept van luxe parfums, juwelen en accessoires.

Shawn Harris geniet vandaag de dag van de uitdaging om te investeren in startups en scale-ups, met spel veranderende ideeën met een hoog potentieel. "Ze helpt ondernemers graag met hun benen op de grond en hun hoofd in de wolken, zodat het optimale potentieel van deze bedrijven kan worden bereikt. Hard werken staat centraal, maar een goed plan en vasthouden is ook een belangrijk onderdeel van succesvol zijn. Lianne Tio Luxury is een voorbeeld van zo’n scale-up en heeft ervoor gezorgd dat de gedateerde winkel is getransformeerd tot een inspirerende en trendsettende luxury boutique die ongekend is in Nederland", aldus het persbericht.

Lianne Tio was de eerste ondernemer die het begrip nichegeuren op de Nederlandse markt introduceerde. Shawn Harris kwam jaren geleden als klant binnen en verliet de winkel als fan en vriendin van Lianne. Zij zag potentie om van de parfumerie een internationale winkelformule te maken met bijzondere items die in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. De winkel is daarom spectaculair uitgebreid in zowel vierkante meters als in het assortiment. Shawn Harris: “Onze accessoire collectie is echt uniek en bestaat uit handtassen, hoeden, shawls, handschoenen en juwelen. Sommige handtassen zijn alleen verkrijgbaar in Parijs of Milaan en niet eens verkrijgbaar online. In elke prijscategorie hebben wij mooie items. Onze geselecteerde producten zijn in beperkte oplage verkrijgbaar, zo heb je altijd iets unieks en ga je met special feeling de deur uit. Lianne Tio Luxury is een candyshop voor volwassenen!”.

Lianne Tio Luxury is een eigentijdse winkel waar jong, oud, man en vrouw zich kan laten verwennen in een luxe setting waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht key zijn. Het elegante design en interieur van de winkel zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en thuis voelt. Het pand is gevuld met een uniek assortiment van parfums, juwelen, designer tassen, hoeden, shawls en handschoenen die vaak nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Een deel van de collectie, met name parfums, zijn ook online verkrijgbaar. Een selectie van de exclusieve merken die Lianne Tio Luxury verkoopt zijn onder andere: Clive Christian, Karl Lagerfeld, Goutal Paris, Stephen Jones, Chloé Eyewear, Shalini en N.21. De gastvrijheid en de expertise van het personeel dragen bij aan een one of a kind shopping experience.

 

 

 

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven