Nieuw campagne voor Royal Star papaja uit Mexico

Het papajaras Royal Star, dat wordt geteeld op de vulkanische bodem van het Mexicaanse Colima, heeft een zoete smaak en is lang houdbaar. Super Starr heeft de afgelopen tien jaar gewerkt aan het verbeteren van dit ras. 

"Nu Royal Star alweer tien jaar op de markt is, vonden we het tijd om het merk een opfrisbeurt te geven," legt Lance Peterson van Super Starr International uit. "Het ras zelf is nog even smakelijk en van dezelfde hoge kwaliteit als voorheen maar dankzij de nieuwe branding zal het meer aandacht trekken in het schap."

Daarnaast heeft Super Starr ge├»nvesteerd in een eigen biologisch onderzoekslaboratorium met als doel het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen met wel 70%  terug te brengen. Het bedrijf laat weten dat dit past in haar streven naar verduurzaming als Fair Trade-merk.

"Met dit nieuwe laboratorium investeren wij in de voortdurende innovatie en verbetering van onze teeltstandaarden," vervolgt Peterson. "Het is belangrijk voor ons dat we binnen ons bedrijf over middelen beschikken waarmee we onze klanten en consumenten hoogwaardige en duurzame producten kunnen garanderen."

Bezoekers van de PMA Fresh Summit kunnen Super Starr International op 19 en 20 oktober ontmoeten in stand #1800, waar ook de vernieuwde Royal Star papaja's te proeven zullen zijn.  

Voor meer informatie:
Lexi Cassidy
Tel: +1 (214) 247-7246
lcassidy@dma-solutions.com
www.superstarrinternational.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.