Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogste punt Koninklijke Euroma bereikt

Woensdag 3 oktober is bij Koninklijke Euroma het hoogste punt van de nieuwbouw in Zwolle gevierd. Na dit feestelijke moment is één van de zes automatische palletkranen ingehesen in het warehouse. Het magazijn is onderdeel van een hypermoderne productielocatie op bedrijventerrein Hessenpoort en krijgt naast productie-, opslag- en kantoorruimte ook een innovatiecentrum. Door meer capaciteit en snelheid zal Euroma vanaf medio 2019 meer smaakmakers leveren aan de consument en de foodindustrie. 

De stellingen in dit volautomatische hoogbouwmagazijn vormen de constructie waar de wand- en dak elementen op rusten. Deze vorm van silobouw wijkt af van conventionele bouw waarbij stellingen in een bestaand pand geplaatst worden. Het 27 meter hoge magazijn wordt uitgerust met o.a. zes automatische palletkranen en twee mini-load kranen en zal ruimte bieden aan ruim 18.000 pallets en 8.000 mini load plaatsen.

Het ontwerp is van Bessels architekten en ingenieurs in Twello, Reesink Logistic Solutions verzorgt de totale interne logistiek en Aan de Stegge Twello realiseert de nieuwbouw.

Voor meer informatie:
Bessels architekten & ingenieurs
Domineestraat 10
7391GG Twello
T:   +31 (0)571 - 27 56 97
E:   fmuller@bessels.com  
I :   www.bessels.com 

Publicatiedatum: