Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bessenteler geeft virtuele rondleiding op PMA beurs

"Er is een groeiende trend van klanten die geïnteresseerd zijn in waar hun voedsel vandaan komt. Ze willen ook zien hoe het wordt geteeld en geoogst", zei Marketing Projects Manager, Nick Wishnatzki. "Ons doel is om de toeschouwer van dichtbij te laten zien hoe de bessen van ons veld in hun winkelwagentje terechtkomen. Het zien van het harde werk en de zorg die bij de teelt komen kijken, geeft je echt een nieuwe waardering voor die bessen in je koelkast. "

Bessenteler Wish Farms heeft aangekondigd dat bezoekers van de Fresh Summit Expo van de Produce Marketing Association in oktober de kans krijgen om een virtuele rondleiding door het teeltbedrijf te krijgen.

In de video's zijn het aardbeienbedrijf van Wish Farms in Duette (Florida) en het blauwe bessenbedrijf van Wild Goose Farms in Umatilla (Florida) te zien.

Wish Farms is van plan om de video's te promoten via haar social-mediaplatforms. Ze zullen Oculus GO-headsets gebruiken tijdens de expo, die volgens het bedrijf de nieuwste virtual reality-technologie is die door Facebook is ontwikkeld. Bezoekers kunnen bij Wish Farms' vinden bij standnummer 3511.

Voor meer informatie:
Nick Wishnatzki
Wish Farms, Inc.
Tel: +1 (813) 752-5111
nick@wishfarms.com
www.wishfarms.com

Publicatiedatum: