Nieuw platform voor digitale handel

Inzicht, transparantie en gemak door middel van een universele berichtenstroom en een centrale handelsplaats waar vraag en aanbod samenkomt. Dat belooft FreshBabel, een onafhankelijk platform voor de AGF-sector dat de "vaak inefficiënte manier van communiceren wil aanpakken. Hierbij staat FreshBabel los van andere softwaresystemen, waardoor het voor bedrijven in de AGF-sector niet meer noodzakelijk is om systemen aan te passen aan klanten, leveranciers of partners. Op het moment bestaat FreshBabel uit twee onderdelen: FreshBabel Messenger en FreshBabel Supply", aldus ontwikkelaar JEM-id.

"Met FreshBabel Messenger wordt het mogelijk om berichten over bedrijfsprocessen (zoals orders, verladingen, transport, facturen etc.) op een universele manier met klanten en leveranciers uit te wisselen. JEM-id speelt tactisch in op de vaak tijdrovende en inefficiënte manier van communiceren in de AGF-sector. Het overtypen van orders en alle daaropvolgende gegevens is bijvoorbeeld erg tijdrovend en fouten zijn snel gemaakt. Waar veel bedrijven op het moment werken met EDI berichten zijn deze berichten vaak niet volledig, waardoor veel handelingen nog door handmatig werk moeten worden opgelost. Zo wordt er met FreshBabel Messenger ook gedacht aan de berichten over fulfillment, producties, transport en nog meer.

FreshBabel Supply is een onafhankelijk handelsplatform voor de AGF-sector waarmee handelaren direct uit elkaars assortiment of voorraad kunnen kopen. Tegenwoordig zijn handelaren veel over en weer aan het bellen over beschikbare aantallen en prijzen, vergelijkingen aan het maken van prijslijsten die per e-mail binnenkomen en bestellingen handmatig aan het invoeren. FreshBabel Supply biedt één centrale plek waar al deze werkzaamheden inzichtelijk, transparant en real-time zijn. Dit zal voor handelaren meer gemak bieden en tijd besparen."

Voor meer informatie:
JEM-id
Martijn van Andel
www.freshbabel.io 
martijn@jem-id.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven