Avocado's trekken de aandacht van de Michelin Gids

Avocados From Peru en The World Avocado Organization (WAO) werken samen met de Michelin Gids tijdens het prestigieuze culinaire evenement 'The Michelin Star Revelation Great Britain and Ireland 2019' in Londen. Geraamd wordt dat meer dan 140 miljoen kilo avocado's in 2018 in het VK en Ierland verkocht worden. Hiermee is de aandacht van Michelin voor het eerst voor een AGF-product getrokken.

De Michelin Gids bestaat sinds 1900. Het evenement in Londen laat de hoogtepunten van de ontwikkeling binnen het Britse en Ierse culinaire landschap zien. Het trekt toonaangevende chefs, restaurateurs en foodschrijvers aan. Daarmee vormt het een perfecte gelegenheid om de veelzijdigheid van de avocado te laten zien.

De populaire chef Niall Keating zal een aantal gerechten demonstreren waarin avocado's verwerkt worden. Hij neemt het publiek mee langs een exclusieve reis over het thuis namaken van op avocado ge├»nspireerde Michelin-gerechten.

De WAO heeft een Michelin Avocado Kaart gemaakt, waarin avocado-gerechten in restaurants door het hele VK genoemd worden. Daarnaast lanceert de WAO tijdens het evenement een speciale editie van het eerste avocado-bier dat in Europa gemaakt is.

Voor meer informatie;
www.avocadofruitoflife.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.