Dit jaar Amsterdam Produce Summit op 12 tot 14 november

In navolging van The London Produce Show and Conference (LPS) en The New York Produce Show and Conference biedt  de Amsterdam Produce Summit (APS) een agenda die een  conferentieprogramma van een volledige dag bevat dat zich toelegt op de nieuwe wereld van de detailhandel.

De cocktailreceptie, pauzes en de lunch om je netwerk uit te breiden bieden de mogelijkheid de focus te leggen op de expositie die een hoge opkomst garandeert en tegelijkertijd de exposanten in staat stelt om te leren en te netwerken door aan het seminarieprogramma deel te nemen.

De tentoonstellingsruimte is geschikt voor uitwisselingen tussen deelnemers en exposanten om jezelf aan kopers te promoten die de Amsterdam Produce Summit bezoeken en voor sponsoren om een grote meerwaarde te halen uit hun investeringen.

De Amsterdam Produce Summit zal plaatsvinden van 12 tot 14 november, 2018 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam.

Stand boeken
Voor meer informatie of boeken van een stand:

Linda Bloomfield
Tel: +44 (0)20 8547 0129
Mobiel nummer: +44 (0)7711 509709
Email: linda.bloomfield@ProduceBusinessUK.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.