Berry Growers Day bij Nature’s Pride

Woensdag 26 september organiseerde Nature’s Pride speciaal voor haar bessentelers een Berry Growers Day. De importeur van bessen en exotische groenten en fruit vindt het belangrijk om samen met haar telers naar de toekomst te kijken en elkaar te inspireren. Deze dag gaf daar de gelegenheid toe.

De Berry Growers Day startte met een rondleiding door het pand van Nature’s Pide. Aansluitend werden er presentaties gegeven over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en de markt. Foodtrendanalist Marjan Ippel bracht de aanwezigen op de hoogte van de laatste foodtrends in een inspirerende sessie. De dag werd afgesloten met een 8-gangen walking diner bereid door de chef-kok Marco met zijn team, waar in elke gang bessen van de telers werden verwerkt. Nature’s Pride kijkt terug op een bijzondere, inspirerende en succesvolle samenkomst.

Voor meer informatie
Nature's Pride
Honderdland 611
2676 LV Maasdijk
info@naturespride.nl
www.naturespride.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.