Ready Pac komt met nieuwe fruitsalades

Ready Pac komt deze herfst met verschillende nieuwe fruitselecties. De selecties bevatten seizoensproducten die niet vaak worden gebruikt bij voorgesneden fruit, zoals peren sinaasappelen en kumquats.

'Voor zover ik weet is Ready Pac het enige bedrijf dat vers gesneden peren opneemt in zijn fruitselecties zonder gebruik te maken van sap of siroop. We zijn in de herfst van 2011 begonnen met het verwerken van peren in onze selecties en naar aanleiding van de positieve reacties die dit opleverde, komen we dit jaar met drie nieuwe producten waarin peren zijn verwerkt,' zo vertelt Tristan Simpson, manager voor de marketing en bedrijfscommunicatie van Ready Pac.Zo is er de peer-sinaasappel fruitmix en een mix van peer met cantaloupe, honeydew, ananas, rode druiven en appelen en tenslotte een peer-appel herfstschaal met groene appel, rode appel, druiven, kumquats, karamel dip, cheddar en pepper jack kazen en twee pakjes crackers.Naast de nieuwe perenproducten komt Ready Pac ook met een ananas-druif-sinaasappel mix.De nieuwe producten die Ready Pac deze herfst op de markt brengt, zijn niet makkelijk te verwerken in vers fruit producten. Peren zijn lastig vanwege hun asymmetrische vorm en sinaasappelen zijn lastig om te schillen zonder een deel van de vrucht te verliezen. Voor de kumquats is het lastig om voldoende voorraad te vinden en daarom heeft Ready Pac producten ontworpen waarbij de kumquats kunnen worden vervangen wanneer ze niet beschikbaar zijn.

Voor meer informatie:
Tristan Simpson
Ready Pac
Tel: +1 626 678 2055
Mob: +1 310 293 2184
tristan.simpson@readypac.com
www.readypac.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.