Emerson introduceert realtime koolstofdioxide-meter GO

Emerson heeft de lancering van de GO Real-Time CO2 Tracker aangekondigd. Deze nieuwste innovatie van het bedrijf is geschikt voor verladers van AGF die het koolstofdioxide-gehalte willen monitoren om de houdbaarheid van verse groenten en fruit te verlengen. Naast het realtime meten van het koolstofdioxide-gehalte heeft de vernieuwde Go Real-Time Tracker ook andere functies waarmee de  temperatuur, locatie en licht gemonitord kunnen worden door middel van actiegerichte meldingen. 

"In de AGF-sector wordt een reputatie veelal opgebouwd al naar gelang de kwaliteit van de geleverde versproducten," vertelt Frank Landwehr van Emerson Cargo Solutions. "Of het nu in een vrachtauto of zeecontainer is, de GO Real-Time CO2-Tracker is een middel waarmee onze klanten hun merknaam kunnen beschermen tijdens het vervoer van versproducten."

De GO Real-Time CO2-Tracker is nu verkrijgbaar. Emerson laat weten dat klanten het online dashboard en de mobiele applicatie Oversight gewoon kunnen blijven gebruiken om hun lading in te gaten te houden tijdens transport. 

Tijdens de tiende editie van de Cool Logistics Global Conference & Exhibition die van 2 tot 4 oktober in Antwerpen gehouden wordt, zal de tracker gedemonstreerd worden, evenals tijdens de PMA Fresh Summit 2018 die op 19 en 20 oktober plaatsvindt in Orlando, Florida, stand #851. 

Voor meer informatie:

Emerson
Tel: +1 (877) 998-7299
linda.handlos@emerson.com
www.emerson.com/cargo 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven