stoomgroenten nu al in ongekoeld versschap bij COOP en Poiesz

Best Fresh Group introduceert EasyToSteam

De consument vindt vers en gezond eten steeds belangrijker. De bereiding mag echter niet meer tijd kosten dan nodig. De Best Fresh Group speelt hierop in met de introductie van het merk EasyTo, dat gezond en gemak weet te combineren. Onder die naam zijn sinds oktober de eerste producten leverbaar: EasyToSteam.

Met zak en al in de magnetron

Met EasyToSteam zet de consument in 3 stappen een gezonde en lekkere maaltijd op tafel. De groenten worden bereid in de speciale en gemakkelijke stoomverpakking. Het enige dat de consument hoeft te doen is de groente met zak en al in de magnetron te leggen en ongeveer 8 minuten later staat er een smaakvol en gezond gerecht op tafel. Door deze unieke en snelle stoombereiding verdwijnen de vitaminen niet in het kookwater, maar blijven behouden. Bovendien blijven de groenten veel beter op smaak door de stoombereiding. EasyToSteam is nu beschikbaar in de varianten bloemkool, broccoli en witlof.


Extra lekker met bijgevoegde kruidenmix

Bij alle varianten is een speciale kruidenmix van Verstegen toegevoegd die de groente nog lekkerder maakt. Door middel van deze co-branding vallen de producten nog beter op voor de consument.

In het ongekoelde versschap bij COOP & Poiesz

EasyToSteam is verkrijgbaar bij COOP Supermarkten en Poiesz supermarkten. EasyToSteam is te vinden in het ongekoelde versschap. Doordat alle producten onverwerkt worden aangeboden, kan het percentage derving in het convenienceschap verder omlaag. De producten zijn immers langer houdbaar dan gesneden alternatieven.

Ondersteuning op de winkelvloer

Het groentestoomconcept wordt de komende tijd, met name op de winkelvloer, volop ondersteund. Zo kan de consument de komende tijd in twintig winkels van Coop zien hoe eenvoudig EasyToSteam te bereiden is. Daarnaast zijn er opvallende schapkaarten en is er duidelijke informatie op het product zelf te vinden. Met een QR-code kan de consument naar de website van EasyToSteam: www.easyto.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.