Kleine kartonnen trays en schaaltjes voor duurzaam verpakken, transporteren en presenteren

"Duurzame verpakkingen vormen bij veel producenten en retailers een belangrijke pijler in het beleid. Er bestaat echter geen ‘one size fits all’ oplossing. De ontwikkeling verschilt per product, bedrijf en branche. Kleine kartonnen trays en schaaltjes van stevig, (voedselveilig) karton kunnen echter voor heel veel verschillende branches een oplossing vormen voor het duurzaam verpakken, transporten en presenteren van producten", aldus Boix Europe.

Voor het machinaal opzetten van massief en golfkarton schaaltjes of trays biedt Boix Europe twee instapmodellen dozenopzetmachines.


Boix MCT1/V dozenopzetmachine voor schaaltjes en trays van massief en golfkarton
De MCT1/V is een automatische en verstelbare 2-koppige dozenopzetmachine, die 2 verschillende formaten trays gelijktijdig kan opzetten. De compacte verpakkingsmachine wordt mechanisch aangedreven door 1 motor die 2 verstelbare koppen aanstuurt met behulp van drijfstangen. Hierdoor kan de machine met een snelheid van 1.800 tot 3.500 trays per uur (per kop) gelijktijdig 2 verschillende formaten trays en schaaltjes opzetten van zowel golfkarton als massiefkarton. Voor het wisselen van formaten is geen gekwalificeerde monteur nodig.

De machine is een instapmodel uit het assortiment dozenopzetmachines van Boix Europe. De levertijd bedraagt circa 30 tot 60 dagen. De kleine kartonnen schaaltjes en trays die met deze dozenopzetmachine kunnen worden opgezet, zijn vooral geschikt voor het verpakken van groenten, fruit, voorverpakt brood, snacks, aardappelproducten en vleeswaren.

 

Boix Q-1800 dozenopzetmachine voor kleine Plaform en C1 trays van golfkarton
De Q-1800 is het andere instapmodel uit de Boix range dozenopzetmachines. Deze verpakkingsmachine is geschikt voor het opzetten van kleine Plaform en C1 trays van golfkarton. De machine heeft 8 snelheden en een trayproductie van tussen de 400 en 1.800 trays per uur. In 5 minuten is het mogelijk om van formaat te wisselen voor het vormen en verlijmen van andere afmetingen kartonnen plano’s. De Q-1800 is een zeer compacte machine en daarom geschikt voor de AGF, food en non-food sector. Ook voor de Q-1800 geldt een levertijd van circa 30 tot 60 dagen.

Voor meer informatie
Boix Europe
Loubergweg 6
6961 EK Eerbeek
T:0313 – 670 460
sales@boixeurope.com 
www.boixeurope.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven